Genia og Brøndby IF har en lang historik sammen. Genia bistår os med drift og support på store dele af vores it platform. Leverancen indeholder hosting af vores servere i Genia´s datacenter, løbende netværks drift og udvidelser, cloud tjenester, backup, it-support pr. remote og ved ugentlige onsite besøg, samt sikkerhed omkring vores platform. Genia fungerer sammen med de it-ansvarlige hos Brøndby IF som vores it-afdeling.
Genia har været en uundværlig støtte for vores virksomhed i alle de 12 år, jeg har været i organisationen.

Kim Zahle
Teknisk chef

Genia og Finans Danmark har en lang historik sammen. Det startede med leverancer på netværk og sikkerheds produkter for 10 år siden. I de seneste år er samarbejdets områderne blevet til mange. Genia har stået for et løft af hele vores platform til Microsoft Azure kombineret med servere i Genia´s datacenter. Transformationen indeholdt levering og konfiguration af ny pc platform, migrering fra On-premise exchange til Exchange online, server migrering til Genia´s datacenter, samt implementering af nye firewalls og sikkerhed omkring Office 365.
Efter migreringsprojektet bistår Genia´s konsulenter og Helpdesk med drift og support af vores platform og fungerer i samarbejde med Finans Danmark som vores it afdeling.
Vi oplever Genia som kompetente og serviceminded og meget værdsatte blandt husets medarbejdere.

Pernille Jørgensen
Intern service- og IT chef

Genia bistår Interflora Danmark med drift og support på dele af vores it platform. Leverancen indeholder hosting af servere i Genia´s datacenter, løbende overvågning af vores netværk og sikkerhed, cloud tjenester, backup, on-boarding af nye medarbejdere, it-support pr. remote, og ved månedlige onsite besøg, samt løbende sparring og rådgivning omkring vores platform.
Vi oplever Genia som faglig kompetente, fleksible og serviceorienteret. VI oplever, at blive taget alvorligt.

Søren Fl. Larsen
CEO

Genia og Team Danmark har arbejdet sammen i en del år efterhånden. Genia har bistået med server migreringer og løbende opdateringer af vores it-platform samt levering af datalinjer og netværks sikkerhed imellem vores lokationer. Genia fungerer som en forlænget arm til vores it-afdeling hvor vi løbende har en fælles dialog omkring platformen og i hvilken retning den skal bevæge sig. Genia har for nylig hjulpet os med design og implementering af vores Workpoint arkiverings løsning og sørget for at backup og sikkerhed omkring løsningen lever op til vores it-sikkerheds politik.

Vi oplever Genia som en yderst kompetent samarbejdspartner, hvad enten det drejer sig om kringlede support problemer, nye tiltag omkring vores infrastruktur eller om det drejer sig om at tænke lidt ud af boksen – løsningen er altid lige rundt om hjørnet. Vigtigst af alt er dog, at Genia har en super forståelse af vores forretning, noget vi værdsætter højt og som er helt uvurderligt for Team Danmark.

Erik Markussen
IT-administrator

Hos Grønbech & Sønner har vi valgt at outsource hosting og drift af vores servere til Genia.
Genia har haft ansvaret for at migrere vores server platform til deres datacenter samt ændring og optimering af mpls og wifi på alle vores lokationer. Udover server hosting består leverancen i fælles sparring og rådgivning omkring vores it-platform, sikkerhed og server opdateringer, backup og overvågning af løsningen. Genia fungerer som en forlænget arm til vores IT-afdeling.

Vi oplever Genia som nørdede på den fede måde, og det var en væsentlig parameter da vi valgte dem i forbindelse med udbuddet af hosting og drift af vores servere. Der er ikke salgsgas, men ærlig og kompetent snak. Genia har på ingen måde skuffet – tværtimod!

Rochus Ettinger Riisgaard
IT- og Digitaliseringschef

Genia hjælper PBO group med løbende support og drift af dele af vores platform. Leverancen består i hardware indkøb, hosting af servere, data linjer og vpn forbindelser imellem vores lokationer, backup og sikkerhed omkring vores it it-platform.
Vi oplever Genia som meget pålidelige og hurtige med løsninger samt ifald it-problemer opstår.
Genia er personlig og kender vores virksomhed og systemer. Vi føler ikke, at vi bare er et ”nummer” i rækken og skal starte ”forfra” hver gang vi kontakter dem.
Vi har valgt at outsource og hoste alt vores it og har derfor ikke internt en IT medarbejder.
Her er Genia en stor hjælp ved nye tiltag også med samarbejde og kommunikation med andre underleverandører, hvilket giver os stor hjælp og fordel, da de jo har samme ”it-sprog” 😉
Vi er meget tilfredse og sætter stor pris på vores år lange samarbejde med Genia.

Helle Jørgensen

Genia og Damgaard Company har igennem mere end 10 år haft et rigtig godt samarbejde. Det startede med support på vores eksisterende it platform, senere har samarbejdet udviklet sig til Public og Private cloud tjenester, 24/7 it-support, samt netværks design og linje levering på alle vore lokationer. Genia har ansvaret for vores it drift og sikkerheden omkring vores løsning. Vi oplever Genia som yderst kompetent, troværdig og loyal samarbejdsparter, og Genia har igennem alle årene ydet top professionel support.

Preben Damgaard
CEO